Nutids kunst

Kunstmesse i kulturens by Holstebro

Velkommen til udstilling med 59 udstillere fra hele Danmark

Holstebro Ny Kunstforening står bag arrangementet af den største kunstmesse i Vestjylland, nemlig “Nutidskunst – Kunst i Kulturens By”, som finder sted den 7. og 8. oktober 2023.

Udstillingssted:
Plexus, Idom, Holstebro
Idomlundvej 23a, Idom
7500 Holstebro

Åbningstider:
Lørdag den 07 oktober 10 til 17
Søndag den 08 oktober 10 til 16

59 udstillere fra hele Danmark viser maleri, keramik, smykker, træ-, bronze-, messing-, smedejern-, granit- og naturkunst.

Mød 58 Kunstnere

På udstillingen præsenteres der en bred vifte af kunstformer og værker, inklusive tidligere udstillere samt en række nye. Alle stande på kunstmessen er besat af 58 kunstnere, der repræsenterer både hele landet og en enkelt fra Norge.

Sæt allerede nu et kryds i kalenderen og glæd dig til en fascinerende udstilling med et rigt udvalg af kunstværker. Kom og gør en god handel samt få en samtale med kunstnerne.

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick