HOMO VITA - Jonna Pedersen og Bjørn Eriksen

HOMO VITA – Jonna Pedersen og Bjørn Eriksen

Kunstnerparret Jonna Pedersen og Bjørn Eriksen arbejder med forskellige temaer i deres kunst, men mødes på denne udstilling i fortællingen om mennesket og livet.


Jonna Pedersen udforsker kulturens spor og identitet, ofte med udgangspunkt i hverdagen og det nære. Pt. undersøger hun temaet eksistens i en række værker, der inviterer til at spejle sig i tilværelsen. Hendes værker kan ved første øjekast virke indbydende og festlige, men går man i dybden, er der mange budskaber og betydningslag, som uvilkårligt frembringer en eftertænksomhed.


I Bjørn Eriksens malerier er det den indre virkelighed, der tvinger sig markant på. Forskellige visuelle skævheder og særheder er kunstnerens greb til at påpege, at den virkelighed, der kommer op på lærredet, er resultatet af en delvist underbevidst og en delvist bevidst proces. Det er særlige tilstande og øjeblikke, som han skildrer i sine figurbilleder og motiver. Han er fascineret af øjeblikket, hvor ting eller tilstande er under forandring – hvor alt endnu er åbent.


På udstillingen vises maleri, tegning, grafik og collage.


Udstillingsperiode: 12. august – 3. september 2023.


ÅBNINGSTIDER
Onsdag til Fredag: kl 14.00 – 17:00
Lørdag: kl. 11.00 – 15.00
Søndag: kl. 14.00 – 17.00
Mandag og Tirsdag: Lukket


UDSTILLINGSSTED
Birkerød Kunstforening
Birkerød Gl. Præstegård
Stationsvej 32
3460 Birkerød

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick