Galleri Voss og Keller

3 dobbelt fernisering i september hos Voss og Keller

Lise Adrian, Henning P og Gitte Møller

Til vores september fernisering præsenterer vi 3 nye gæstekunstnere, Lise Adrian, der kommer med keramik, Henning P og Gitte Møller, der kommer med malerier.

Lidt om kunstnerene

Lise Adrian er født i Nykøbing og har arbejdet indenfor skibsfarten i en del år. Hun stiftede bekendtskab med fremstilling af keramik på et højskoleophold i 1996 og har siden deltaget i et hav af kurser, bl.a. hos Bjarne Pedersen fra Nyk. F Aftenskole.

Hendes ting er meget enkle, flotte og meget veludførte.

Henning P Larsen, kendt af mange som Henning P, har gennem mange år været meget aktiv på kunstscenen i vores landsdel. Han har fået en toårig uddannelse på Seminariet for formgivning i 2 og 3 dimensionalt billedkunst, og startede i 2003 Hasselø Malerskole, som stadig kører, nu kendt under navnet Manullaen.

Derudover har han fået optaget billeder på ikke mindre end 4 censurerede udstillinger i Danmark.

Henning har også været med i arbejdsgruppen for dannelsen af Åbne Atelierdøre i Guldborgsund Kommune.

Gitte Møller har malet siden 1987 og har udstillet i rigtig mange kunstforeninger, hoteller, restauranter, møbelforretninger mm, og hun har desuden lavet udsmykningsudgaver bl.a. på Køge Sygehus og Privathospitalet Hamlet.

Herudover er hun formand for Foreningen Galleri Lolland, Maribo.

Gitte er meget fascineret af planterne og blomsterne. Deres farver skaber glæde. Hun holder af at gengive det i varme, kraftfulde farver såvel abstrakt som naturalistisk.
Blandt de naturalistiske billeder genkender man hende især på de små detaljerede insekter og mariehøns, som kravler rundt blandt mælkebøtter, kornblomster og valmuer.

Gitte er et meget varmt menneske, som gerne deler sit positive livssyn med andre. Hun har gennem mange år lavet adskillige temadage, kurser og udsmykningsopgaver med både børn og voksne, og ingen forlader lokalet uden at have fået en dejlig oplevelse og humoristiske bemærkninger med på vejen.

Udstillingssted:
Galleri Voss og Keller
Slotsgade 5
4800 Nykøbing Falster

Udstillingen kan ses i tidsrummet 1/9 til 30/9-23.

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick