Kunstnergruppen Ansigt til Ansigt

Kunstnergruppen “Ansigt til Ansigt”

Kunstnergruppen “Ansigt til Ansigt” består af fire fynske kvinder, Marianne Fonnesgaard, Odense, Anette Lilja Larsen, Hesbjerg, Hanne Biben Mortensen, Rudkøbing og Lisbeth Thejl Belschner, Lysabildskov.

Den fælles historie starter for 30 år siden, da kunsten bragte os sammen på Fyns Kunstskole i Odense.

Gennem år med passion for kunsten samt undervisning skabte vi en fælles platform at arbejde ud fra og videreudvikle vores eget udtryk.

Tiden på skolen gjorde, at vi udover vores eget “univers” af billeder også ønskede at formidle kunsten og skabte deraf Billedskolen for Børn – Fyns Kunstskole – hvor nye universer og fortællinger blev set og hørt og omsat til kunst i børnehøjde.

Trods tiden har vores fælles fundament sat sit aftryk og nu samler vi vores udtryk… som fragmenter til en helhed… harmonisk og afstemt til at gøre sit indtryk.’

Sammen, hver for sig – er nu blevet til – hver for sig, sammen – med Ansigt til Ansigt i en udstilling på KunstPunkt, hvor også UNG KUNST rummer en fynbo, den odenseanske Fabian Gydelund Møller’s kunstneriske univers.

Alt dette samler kunsten på tværs af tid og alder under sammen tag på

KunstPunkt
Storegade 14,
Augustenborg, Als

Udstillingen kan ses i perioden 26/4-2/5 2024.
Åbningstid alle dage kl.11-17.

FERNISERING LØRDAG D.27/4 KL.14, hvor alle nysgerrige og interesserede er hjerteligt velkomne.

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick