Jan Klein // Solo

Jan Klein – Solo – Artlightcph

artlightcph er glade for at kunne præsentere vores første soloudstilling med Jan Klein

Jans værker er en fusion af street art og popkunst i et væld af vilde farver med fragmenter af fortid og nutid i et mixed media univers, som er helt hans eget. Jan kredser ofte omkring de Pop og Rock ikoner han har fulgt gennem livet, men også nutidens stjerner og provokatører, får plads på de mange lærreder, som hver dag bearbejdes med den store farvepalet, guld, fernis og et væld af mystiske dimserier, symboler, vilde ord og LOVE.

Jan Klein er stormester i collage

De sidste 15 år har Jan Klein arbejdet som fuldtidskunstner og udstillet fra Oslo til New York – London og Berlin. Jan Klein har inspireret og bidraget til den mangfoldige udvikling af samtidskunst. Vi glæder os til at præsentere en god vognfuld primært nye værker.

ALLE ER VELKOMMEN I ARTLIGHTCPH
– 17. november til 6. december 2023.

Artlightcph
Bagerstræde 3
1617 København V

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick