Kunstudstilling GENKLANG

Kunstudstilling “GENKLANG” med kunstnerne Linda Horn og Vivian Høi Nielsen

Udstillingen “Genklang” hos Galleri kbh kunst, Øster Søgade 34, KBH K. Ferniseringen finder sted d. 25/8 kl. 17-19

Galleri kbh kunst inviterer, sammen med kunstnerne Linda Horn og Vivian Høi Nielsen, offentligheden til en enestående kunstudstilling, der udforsker den dybe forbindelse mellem mennesket og naturen. Udstillingen, med titlen “Genklang”, præsenterer kunstværker, der inviterer publikum til at reflektere over vores væren en del af naturen og vores evne til samtidig at iagttage og påvirke denne natur, der ligesom os er i konstant forandring og bevægelse.

“Genklang” er et dynamisk samarbejde mellem billedkunstner Linda Horn og keramiker Vivian Høi Nielsen. De to kunstneres kreative visioner har skabt en udstilling, der gør os opmærksomme på, at vi er en del af naturen, helt ned på fraktal-niveau. Gennem forskellige medier og teknikker formidler de, på hver deres måde, et budskab om vores eksistens og sameksistens.

Besøgende kan forvente at blive fordybet i et visuelt og følelsesmæssigt univers fyldt med malerier og grafik, der bevæger sig fra det helt jordiske til det transcenderende, og keramikskulpturer, der udforsker styrke og skrøbelighed, makro- og mikrouniverser, spiraler, hvirvler og strømninger. Alt er i forvandling og er foranderligt.

I Lindas billedkunstneriske arbejde, kommer stregen til udtryk både via kul men også i penselføringen i maleriet, hvor hun arbejder med stregens sanselighed, nærvær og rytme som en integreret del af udtrykket.

Vivian er optaget af at ‘fange’ en bevægelse i leret, som næsten naturstridigt fastholdes i den færdige skulptur. At ‘fryse’ bevægelsen et øjeblik, og forestille sig hvordan den igen bliver organisk og levende for at forandres – atter i bevægelse.
“Genklang” inviterer beskueren til at reflektere over vores rolle som deltagere i naturens symfoni.

Udstillingen vises fra 25/8 til 16/9-23.


Om kunstnerne:

Linda Horn er uddannet på kunstakademiet i Krakow.
Forholdet mellem det figurative og det abstrakte, mellem maleriet og tegningen og det gennemarbejdede og det mere frie og umiddelbare udtryk er et gennemgående greb i Horn’s værker. Hun arbejder i forskellige materialer som f.eks. kul, olie og grafik.

Vivian Høi Nielsen er uddannet keramiker fra Århus Kunstakademi.
Åndedrættet spiller en afgørende rolle i hendes keramiske værker, for de skal, lige som vi og naturen, kunne ‘ånde’. Af den grund bruges lette lerfarver og lave temperaturer i brændingen. Glasur giver en lukkende hinde på skulpturens overflade og bruges kun som ‘stænk’ med let hånd – for at skabe kontrast og for nogle steder at fremkalde dybere farver. Ønsket er at nærme sig et porøst, stofligt og forgængeligt udtryk – og en åndende lerkrop.

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick