Susanne Butcher 'What is my Power' SOLO udstilling

Susanne Butcher ‘What is my Power’ SOLO udstilling

Billedkunstner Susanne Butcher var allerede som helt ung draget af proces og kreativ skabertrang. Instinktivt ville hun finde sin egen vej hen imod arbejdet med kunst som sin profession.

Besøg Galleri Haraldur til fernisering
den 4. Marts 2023 kl. 12-16


Grundlæggende er Butcher interesseret i menneskers interaktioner med hinanden, på baggrund af de følelser forskellige relationer og livsvilkår giver os. Hendes koloristiske valg, teknikken og de historier, der fortælles i malerierne, skulle gerne understøtte budskabet og stimulere til en både personlig og æstetisk oplevelse og ende ud i et koloristisk, ekspressivt og organisk, udtryk der måske spejles i beskuere.

Susanne Butcher har arbejdet professionelt med kunst siden 2008. Hun debuterede på de to stats anerkendte censurerede udstillinger KP Kunsthal Aarhus i 2020 og KS Vestjyllands Kunstmuseum i 2020.

Denne udstilling viser koloristiske, ekspressive og fortællende værker i form af maleri og skulptur.

Besøg udstillingen i perioden: 4. – 31. marts 2023

Adressen er:
Galleri Haraldur
Ordrupvej 48B
2920 Copenhagen

Susanne Butcher 'What is my Power' SOLO udstilling

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick