Kunst for alle 2021

PRESSEMEDDELSE: The Art Fair Kunst for alle 2021

Velkommen til den årlige messe KUNST FOR ALLE 2021 – Lokomotivværkstedet CPH

Når dørene slås op til messen ”The Art Fair Kunst for alle 2021” i Lokomotivværkstedet i København er 150 kunstnere og en række gallerier klar til tre intense dage fra fredag 1. oktober til søndag 3. oktober 2021.

Kunstmessens navn: ”The Art Fair Kunst for alle” skal tages helt bogstaveligt. Her er nemlig både kunst af kendte galleriers nøje udvalgte, etablerede kunstnere og en stor mængde selvstændige, professionelle kunstnere samt det, man kan kalde vækstlaget i dansk kunstliv, forstået som de nye, upcoming talenter.

Kunst for alle 2021

Det giver de besøgende en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med bredden i dansk kunst. Man kan orientere sig i galleriers præsentationer af de kunstnere, de synes er bedst, og man kan omvendt også møde den udøvende kunstner selv eller se hvad der rører sig blandt helt nye kunstnere.

Messens gæster kan finde mange stilarter, prisklasser, og materialer. Hovedvægten ligger på billedkunst, men også skulptur, keramik, glaskunst og fotokunst er repræsenteret.

Arrangør Charlotte Jensen lægger vægt på, hvert år at kunne vise nye kunstnere på messen.

Upcoming Area på Kunst for alle 2021

Som noget nyt vil der i år være et Upcoming Area, hvor unge, uprøvede kunstnere får stillet en stand til rådighed og hermed får chancen for at vise deres kunst til en større offentlighed. Hensigten er at skabe et møde mellem publikum og kunstens spændende vækstlag.

Desuden er skaren af etablerede gallerier, Galleri Oxholm, Galleri Rasmus, Galerie Knud Grothe, Galleri V58 i år udvidet med Galleri Bruno Dahl og Galleri A.

Rigtig mange køber kunst til både virksomheder og egne hjem på disse messer og netop fordi udvalget er så mangfoldigt er der mulighed for at alle kan finde præcis det, de synes er interessant kunst.

Kunstnerne og galleristerne står klar alle tre dage til en snak med de besøgende i de spændende rå haller i Lokomotivværkstedets ca. 9.000 m2, skråt over for Fisketorvet.

Kunst for alle 2021

Åbningstider:                

Fredag   1. oktober 2021, kl. 15.00 – 20.00
Lørdag   2. oktober 2021, kl. 10.00 – 18.00
Søndag  3. oktober 2021, kl. 10.00 – 17.00

Kulturborgmester Franciska Rosenkilde holder åbningstalen fredag den 1. oktober kl. 16.

Annonce

saxo
danske aviser

Annonce

webshop til kunstner
brick