Rasmus Eckhardt – DRØMMER

Rasmus Eckhardt – DRØMMER

Lørdag 20. marts kl. 11.00-16.00 har du muligheden for at opleve åbningen af Rasmus Eckhardts nye udstilling “DRØMMER”

Du kan møde både kunst og kunstner ansigt til ansigt (selvfølgelig adskilt af mundbind) – og det er altid noget særligt, men måske har det alligevel en særligt tiltrækkende klang her et år inde i en global pandemi.

Med udstillingen træder Eckhardt et skridt dybere ind i sin særegne drømmeverden, hvor strålende, konturløse karakterer bokser med at finde balancen i eksistensen. Ligesom alle os andre.

Alle værker er udformet i tørpastel og kridt, som påføres på mdf-plade, slibes, fejes og viskes ud med fingrene. Hænderne masserer støvet ind i fladen. Det forgængelige støv, vi alle er lavet af. Figurerne omkranses af en sløret, lysende aura, der føjer til værkernes drømmelignende udtryk. Og til indtrykket at mennesket som et levende væsen i besiddelse af en essens, der ikke lader sig afgrænse af fysikken, men som tager bolig i kroppen i den tids støvet nådigt samler sig om ånden.

Kan ses i perioden 20.03.2021 – 24.04.2021.

STED:
Galleri Sandberg
Vestergade 102
5000 Odense C

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick