Pinsekunst i X-Porten

Pinsekunst i X-Porten

Gruppeudstilling: Mød fire kunstnere med forskelligt udtryk i pinsen i X-Porten

Fire kunstnere slår dørene op for gruppeudstilling i pinsen i X-Porten på Hundested Havn. Kunstnerne er Jørgen Hedegaard, Lizzie Røpke, Lene Kjeldsen, og Anne Louise Thomsen.

Mød på udstillingen:
Jørgen maler og udstiller sine akvarel og akrylbilleder mange steder i Nordsjælland. Han er uddannet fra Skolen for Brugskunst/Danmarks Designskole, bor i Fredensborg, hvor han også underviser hos FOF. Jørgens akvareller fanger stemninger fra havnen og naturen, hvor akrylbilledernes motiver hentes fra fantasiens verden.

Lizzie er designer, håndarbejdslærer og formgiver og har hjemme i Sakskøbing på Lolland. Hun maler abstrakte akrylbilleder inspireret af naturen, årstider, vejret og sindets vildskab.

Lene bor på Amager og beskriver sig selv som en visuel storyteller, hvor stumper af gamle blade, plakater og andre materialer fra hele verden sammensættes i til et urbant udtryk. Lene er inspireret af street- og pop art og bruger forskellige medier og materialer som serigrafi, collage, spray- og abstrakt maling, papir og pap i sin kunst.

Anne Louise bor i Valby og er inspireret af naturens udtryk, mennesker og medier, og hvordan farver og former giver hinanden liv. Hendes vej ind i billedkunsten er via decoupager og mixed media collager af akvarel og tryk gerne med en sjov twist. I de seneste år har hun også malet abstrakte akrylmalerier med tryk, kridt og tusch.

De fire kunstnere glæder sig til at udstille deres forskellige værker sammen og give de besøgende en god kunstoplevelse.

Vi håber at mange trænger til farver og oplevelser i pinsen. Og X-Porten er jo en æstetisk ramme for kunst og et udflugtsmål på havnen. Vi bestiller godt vejr og håber på masser af liv på havnen, udendørs servering og god stemning.

UDSTILLINGSSTED:
X-Porten
Nordre Beddingsvej 39
3390 Hundested

X-Porten holder åbent i pinseugen fra den 18. – 24. maj.
Tirsdag-fredag kl. 13-17, lørdag -mandag kl. 14-18.
Alle kunstnere vil være til stede : lørdag den 22. maj, kl. 14-16 og mandag den 24. maj, kl. 13-15. Kom og få en snak og et glas.
Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsen retningslinjer i forhold til Corona situationen med håndsprit.

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick