Jeg tager skraldet

FERNISERING 27.8. 21– KL16-19:
Lise Vestergaard
“Jeg tager skraldet”

Lise Vestergaard – Soloudstilling

VI GLÆDER OS TIL AT ÅBNE DØRENE FOR EN YDERST HØJAKTUEL UDSTILLING, SOM VI I GALLERI KBH KUNST ER MEGET STOLTE OVER AT KUNNE PRÆSENTERE.

Kunstværkerne i solo-udstillingen tager afsæt i centrale personers bud på, hvad vi kan gøre for at redde vores arts overlevelse. Det er blevet til temaerne: historie, ord, tanke, adfærd, klima, vejr, forbrug og påvirkning.

Mød Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Connie Hedegaard, Jens Hesselbjerg Christensen, Jesper Teilgaard og Henrik Beha Pedersen og få deres syn på klimaproblematikken og deres idéer til, hvordan vi hver især kan være med til at bremse udviklingen.

Med trash-art-kunstværker og insekter foldet i dollars, samlet under titlen “Jeg tager skraldet,” sætter Lise Vestergaard spot på klimakrisen.

Kom forbi til et glas på ferniseringsdagen!

Kunst, en del af klimaløsningen.

Udstillingen vises i perioden: 27/8 – 18/9 2021

GALLERI:
Galleri kbh kunst
Øster Søgade 34
1357 København K

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick