Lisbeth Ellinor

Koloristiske malerier fra Lisbeth Ellinor

Lisbeth Ellinor skaber motiver af mennesker og landskaber ud fra farvernes væsen

Lisbeth Ellinor er en dansk billedkunstner, som er kendt for sine koloristiske malerier. Hun er særligt inspireret af naturen, og hvordan lyset brydes og skyggerne falder, men det er ikke kun naturen, der inspirerer Lisbeths malerier. Når hun maler, så er det farvernes samklang, der er i fokus for det endelige motiv.  

Et let genkendelig kunstneriske udtryk

Når Lisbeth Ellinor maler, så lader hun motivet tale for sig selv, og hun maler det frem ved at fokusere på kontraster i farve samt lys- og skygge kontraster. Med hendes store penselstrøg formår hun at få både tyngde og lethed ind i hendes malerier.

Det er også især farverne og de store penselstrøg, som er særlige for Lisbets kunstneriske udtryk, og man kan genkende hendes malerier på deres dynamiske og koloristiske udtryk. Selvom der er noget helt særligt over Lisbeths udtryksform, så ønsker hun ikke at gro fast i et bestemt udtryk, og hun søger konstant at udforske nye muligheder og udvikle hendes kunstneriske udtryksform

Inspiration fra sine rejser

Lisbeth Ellinor henter en stor del af hendes inspiration fra sine rejser. Hendes motiver forestiller oftest abstrakte kompositioner eller stemningsfyldte landskabsmalerier, hvorfor hendes formsprog bedst kan beskrives som abstrakt og ekspressionistisk.

Hendes motiver kan være enten abstrakte eller naturalistiske, men det centrale for alle Lisbeths motiver er farvernes væsen. Lisbeth Ellinor er også kendt for sin skildring af kvindefigurer og dansene mennesker, og så er hun samtidig en efterspurgt portrætmaler.

Herunder ses et par af Lisbeths værker

Annonce

webshop til kunstner
bricks
saxo

Annonce

webshop til kunstner
webshop til kunstner