gitte kleo

Kunstfotograf Gitte Kleo udfordrer tabu om depression

Kunstfotograf Gitte Kleo udfordrer tabu om depression som en del af Efterårsudstilling i Slagelse

Gennem sine maleriske fotos ønsker Gitte Kleo at få os til at tænke over ”de følelser vi ikke taler om”. Hun sætter fokus på mental sårbarhed som depression og angst og skaber sine billeder ud fra personlige oplevelser og historier fra andre omkring hende.

Et positivt budskab

Gitte Kleos kunstværker vækkes til live gennem billedmanipulation. Hvert billede opbygges metodisk i Photoshop af forskellige fotografier og derefter tilføres en malerisk struktur. Derved skaber hun sin egen verden og kommer ned i de svære følelser og oplevelser, som kender, men så få vil tale om.

Hun bruger den (ofte) nøgne kvindekrop som symbol på sårbarhed og åbenhed og de stærke farver som kontrast for at vise mod og glæde.

Hvert billede har en positiv vinkel, bagved facaden, og det overordnede budskab i Gitte Kleos værker er at vi skal turde tale om mental sårbarhed, da der er flere end vi tror omkring os, der bærer på de svære historier.

Udstillingen kan ses i perioden 1/9 til 31/10 2021.

GALLERI
Galleri Jethoni
Sorøvej 11
4200 Slagelse

_

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick