Lene Koogi - Encaustic

Kunst i Pinsen – Lene Koogi – Encausti

UDSTILLING 22/5 til 13/6: Encaustic kunst af Lene Koogi

Lene Koogi forener sin medfødte kunstneriske åre med sit strukturerede job som journalist i DR. I kunsten finder Lene friheden til at fordybe sig i den kreative proces, mens strukturen i jobbet giver de rammer, der er vigtige for at komme ud over rampen som kunstner.

Encaustic maleri er en unik kunstart, hvor der males med farvet bivoks. Ved hjælp af et malejern opvarmes voksen, så den kan males (stryges) på det specielle papir, der er coatet med kalk. Kunstarten kan spores tilbage til oldtiden, hvor de mest kendte eksempler er de ægyptiske mumieportrætter.

Der findes forskellige teknikker og værktøjer, og her går Lene ikke på kompromis. Selvom det tager længere tid at arbejde med, har hun valgt kun at arbejde med basisværktøjerne: strygejern, svamp, voks og papir.

UDSTILLINGSPERIODE: 22. maj til 13. juni 2021.

GALLERI:
MØLLER i mejeriet
Støvlebækvej 1a
Kirke Stillinge

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick