udstillingen Internal Mind

Udstilling: Internal Mind – nye værker med Simon Bang

Besøg udstillingen Internal Mind hos HUSET i Asnæs 

”I det normale lurer dæmonerne”. Sådan beskriver kunstneren Simon Bang sine egne værker. Han maler fra Østerbro i København, men også med afstikkere ud i landskabet, blandt andet til Røsnæs, som han finder meget eksotisk og rigt på motiver.

Simon Bang maler med mættede farver, ofte på en rødmalet bund, og altid med et dobbelt kig på verden. Det er, som om der altid lurer noget inde bag træerne. Noget, som ikke er helt tydeligt, noget ukendt, måske noget faretruende?

Motiverne står ofte og vibrerer i tusmørket. Mennesketomme gader og landeveje, som man selv kan gå ind i – sådan føles det, når man ser dem.

Simon Bang maler figurativt, og ofte ligner det iscenesættelser fra film, hvor gadelygterne lyser udsnit af verden op i overgangen til natten.

Han malerier får en til at tænke på noget, som er forgængeligt eller tabt. Noget, som har været, og som vi kan mindes, fordi stemningen i værkerne er noget vi genkender, uden helt at vide, hvad det er.”

Udstillingen “Internal Mind” kan besøges frem til 26. September 2021.

GALLERI
HUSET i Asnæs
Storegade 31
4550 Asnæs

_

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick