ferniseringer galleri øckenlund maj

Hændernes fine tråde af Marianne Elise Claussen og Lise Bloch

Hænder, der skaber – hænder, som former: i denne udstilling er hændernes fine tråde en central del af begge kunstneres værker.

Udstillingsperiode: 1. – 23. maj 2021.


Lise Blochs papirværker

I Lise Blochs papirværker står hænderne som former, dannet af tuschstreger. De er skabt i en afsøgende proces, hvor Lise har brugt venstre hånd fremfor højre, hvilket giver en mere ukontrolleret, men også meget følsom proces. Hændernes linjer står på papiret, sarte og fine, på en baggrund af transparente udflydende grålige, brunlige farver af fortyndet tusch og kaffe, som tilsammen giver stoflighed og skaber et luftigt, fint og sart indtryk.


Marianne Claussens værker

I Marianne Claussens værker er hænderne de skabende, som strikker kobbertråde til former, der opstår i en organisk proces. Skulpturernes fine tråde giver gennembrydning og trækker det omkringliggende rum ind i sig.

I de strikkede stoflige baner af hør og  silke/rustfrit stål, skaber huller i forskellige størrelser luftighed.

Marianne arbejder i sine værker med materialekontraster, som fx hårdhed (metal) -blødhed (silke). Farverne i Mariannes værker spænder over kobberets rødbrune, grå og sorte farve til koralrød og lidt gult og forenes således fint med farvetonerne i Lise Blochs værker, som er holdt i jordfarver og de monokrome farver sort og gråtoner.

Nyd denne udstillings univers af dæmpede farver, luftighed og stoflighed, samt de fine streger/tråde, som tilsammen skaber et sart og sanseligt rum for hændernes magi.


Fernisering over 2 dage: Den 7. maj kl. 14-17 og den 15. maj kl. 10-13.

GALLERI:
Galleri ØckenLund
Kronprinsesse Sofies Vej 6
2000 Frederiksberg


Lørdag d. 1. maj  kl. 10-13

Fredag d. 7. maj kl 14 – 17 . Fernisering 
Lørdag d. 8  maj kl  10- 13   åbent 

Fredag d. 14.maj  kl 14- 17 åbent 
Lørdag d. 15. maj  kl 10- 13  fernisering 

Fredag d. 21.maj  kl  14- 17  åbent 
Lørdag d. 22.maj   kl 10 – 13  åbent  

marianne-elise-claussen-1-
lise-bloch-ockenlund

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick