Charlotte Hammershøj

Charlotte Hammershøjs farverige og finurlige univers

Kunstneren Charlotte Hammershøj har formået at et skabe et unikt kunstnerisk udtryk, som er både ekspressivt, farverigt og ikke mindst finurligt

Charlotte Hammershøj er billedkunstner og keramiker. Hendes værker er abstrakte og figurative, og det endelige resultat er ofte en dynamisk kombination af farver, former og en forløsning af følelser. 

Hendes udgangspunkt tager sig ud i det abstrakte og spontane, og af og til bliver det til motiver af ansigter, som oftest er finurlige og melankolske i deres udtryk. Med hendes værker forsøger hun ikke at pege beskueren i retning af en bestemt fortolkning.

Med hendes kunst ønsker hun at røre, bevæge og betage beskueren, og samtidig skabe en oplevelse i form af stemnings eller følelsesmæssigt nærvær. 

Hendes kunst rummer mere

Charlotte Hammershøjs malerier er oftest malet med olie, og hun har malet siden 2003, hvor hun startede med at få undervisning hos de ukrainske malere Larissa og Victor Zhilko. På Charlottes malerier er alle farver velkomne, og hun benytter sig af et bredt farvespekter. 

Hun beskriver sine værker som ekspressive, farverige og finurlige.

Se et udvalg af hendes værker:

Annonce

webshop til kunstner
bricks
saxo

Annonce

webshop til kunstner
webshop til kunstner