At Slå Rødder - Grethe Wittrock

At Slå Rødder – Grethe Wittrock

Tekstilkunster Grethe Wittrock udstiller på i perioden 11. juni – 1. august 2021

Tekstilkunster Grethe Wittrock (f. 1993) har gennem hendes godt to uger lange ophold på Bruunshaab gl. Papfabrik skabt udstillingen og installationen; At Slå Rødder til DRIFTSKONTORET.

Grethe har været på feltarbejde og research i området ved Mølleåen , “papskoven” og på Kongenshus hede. Her har hun indsamlet plantemateriale, rødder og jord.

Hun er bl.a inspireret af Ida Jensens bog “Kaptajnen og Ann Babara” . Udstillingen, der vises på Repos ved trappen og i og ved DRIFTSKONTORET består af en fusion mellem fortælling, jord, rødder, plantemateriale og pap. Hun har skabt et magisk og fortællende univers, på basis af hendes eksperimenter og undersøgelser.

Et spændende samarbejde med Papfabrikken og dens medarbejdere, har været en forudsætning for resultaterne, der ses på udstillingen, der varer frem til 1. august 2021.

Udstillingssted
DRIFTSKONTORET
Vinkelvej 93B
8800 Viborg

_

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick