ferniseringer AT HOME Magena gallery

AT HOME – en soloudstilling med Alberte Skronski

FERNISERING: AT HOME – en soloudstilling med Alberte Skronski – Torsdag den 9. april 2021 KL 17-21 hos Magenta gallery

Magenta gallery er stolt over at kunne præsentere Alberte Skronski i galleriets udstillingsprogram i april 2021, hvor hun vil lave sin første soloudstilling AT HOME.

FERNISERING: Torsdag den 9. april 2021 kl. 17-21
Udstillingen vises i perioden 9. april – 29. april 2021

AT HOME er et kombineret video- og installationsværk som for første gang opsættes i en galleri kontekst. Installationsdelen er en reproduktion af scenografien fra videoværket, og omdanner galleriets fire væge til en kunstig lejlighed, hvor farverne er over-saturerede og virkeligheden skævvredet.

Alberte Skronski

Skronski arbejder primært med genbrugte materialer som pap og papir-maché til at bygge en parallel verden, som ikke altid opfører sig som man regner med. Værket er en del af en serie af videoværker, hvori kunstneren undersøger en række hverdagsscenarier gennem sin karakter, der tager form som et stort blåt monster.

GALLERI:
Turesensgade 14
1368 København K

_

Annonce

danske aviser

Annonce

brick
Tilmeld nyhedsbrevet - med nyt om udstillinger, kunst & gallerier

Lad os holde kontakten – tilmeld nyhedsbrevet fra @kunstudstillinger i dag og få sidste nyt fra danske gallerier, ferniseringer, udstillinger, kunstnere, events og anden information.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Annonce

webshop til kunstner
brick